Biologische groentepakketten

Bij Elsbroekerwei bent u aan het juiste adres voor een super vers biologisch groentepakket  / groentetas, wij leveren de pakketten in samenwerking met Kievit. De bestelde pakketten worden iedere vrijdag bij ons af geleverd en kunnen op onze normale openingstijden opgehaald worden. Uw kunt uw pakket een week van te voren in de boerderijwinkel bestellen.

Groentepakketten:

Basispakket
klein   7.50
medium   9.50
groot 12.75
Superpakket
klein   9.00
medium 12.00
groot 15.75
Combipakket
klein   8.50
medium 11.25
groot 14,75

 

 

 

 

In het basispakket treft u alle denkbare groenten aan. Kievit zorgt voor een afwisselend en een aantrekkelijk pakket. Dit pakket is geschikt voor 4 à 5 dagen koken.

In het superpakket gebruiken we vooral luxe en toegankelijke groenten. Het pakket is tevens wat rijker aangekleed. Het is voor 4 à 5 dagen koken.

Het combipakket is er voor drukke mensen die minder vaak willen koken. We gebruiken dezelfde groenten als in het super groentepakket, alleen bevat dit pakket minder porties. Het is voor 2 à 3 dagen en het wordt aangevuld met fruit.

Fruitpakketten:

basisfruitpakket 7.50
superfruitpakket 10.75
zomerfruitpakket 12.00

 

 

 

Het basisfruitpakket bevat 2,5 tot 3 kilo fruit. Elke week bevat dit pakket 4 à 5 soorten fruit.

Het superfruitpakket is uitgebreider. Het bevat meer gewicht en nog meer soorten fruit. Het is een complete fruitmand in een tasje.

Meer informatie over de groentepakketten vindt u op www.kievitamines.nl