Biologische groente en fruitpakketten

Bij Elsbroekerwei bent u aan het juiste adres voor een super vers biologisch groente en/of fruitpakket wij leveren de pakketten in samenwerking met Kievit uit Katwijk.

De bestelde pakketten worden iedere vrijdag vers bij ons af geleverd en kunnen op onze normale openingstijden opgehaald worden. Uw kunt uw pakket een week van te voren in de boerderijwinkel bestellen.

Basispakket    klein  € 9,25     medium  €  11,50      groot  € 15,50
Superpakket  klein  € 11,50    medium  €  14,50      groot  € 18,50
Combipakket  klein € 10,25    medium  €  13,75      groot  € 17,50

In het basispakket treft u alle denkbare groenten aan. Kievit zorgt voor een afwisselend en een aantrekkelijk pakket. Dit pakket is geschikt voor 4 à 5 dagen koken.

In het superpakket gebruiken we vooral luxe en toegankelijke groenten. Het pakket is tevens wat rijker aangekleed. Het is voor 4 à 5 dagen koken.

Het combipakket is er voor drukke mensen die minder vaak willen koken. We gebruiken dezelfde groenten als in het super groentepakket, alleen bevat dit pakket minder porties. Het is voor 2 à 3 dagen en het wordt aangevuld met fruit.

Basisfruitpakket             €    9,25
Superfruitpakket           €  13,00
Zomerfruit/exotisch     €  14,00

Het basisfruitpakket bevat 2,5 tot 3 kilo fruit. Elke week bevat dit pakket 4 à 5 soorten fruit.

Het superfruitpakket is uitgebreider. Het bevat meer gewicht en nog meer soorten fruit. Het is een complete fruitmand in een tasje.

Meer informatie over de groentepakketten vindt u op www.kievitamines.nl