De Blaarkoppen gaan los in Hillegom!

Goede vrijdag 14 april om 11 uur ‘s ochtends is het zover, onze Blaarkoppen mogen na de winter nu weer voor de eerste keer dit voorjaar het weiland in. Onder voorbehoud van mooi weer, kan een ieder de het leuk vindt om hier eens een kijkje bij te nemen, vanaf 10:30 op de boerderij verzamelen.

Omdat wij een grote toeloop verwachten adviseren wij u mits mogelijk, lopend of op de fiets te komen. Auto’s kunnen ook bij ons op het erf geparkeerd worden, u krijgt van onze parkeerhulp een plekje toegewezen.

Blaarkoppen naar buiten door Joost Bouwmeester

Kom kijken naar de Koeiendans

Tevens kunt u op deze dag onze boerderijwinkel bezoeken, deze is speciaal op deze dag vanaf 10:00 uur geopend. Maar houdt u wel rekening met de topdrukte direct na de koeiendans.

De vrolijk bokkensprong makende kudde Blaarkopkoeien is een echte belevenis om mee te maken, we heten u dan ook van harte welkom. Voor de kleintjes is er limonade aanwezig ook kunnen de stoere jongens en meisjes op de foto in één van onze trekkers, de kalfjes en lammetjes bekijken.

Check voordat u ‘s morgens deze kant op komt nog even onze website www.elsbroekerwei.nl of de koeiendans daadwerkelijk door gaat.

Tot de 14e

Fam. Zeestraten Elsbroekerwei