De Blaarkoppen gaan de wei weer in

 

Zaterdag 20 april 2019 om 11 uur ‘s ochtends is het zover, onze Blaarkoppen mogen na een winter in de stal, weer voor de eerste keer dit voorjaar het weiland in.
 
Onder voorbehoud van mooi weer, kan een ieder die het leuk vind een kijkje komen nemen, Welkom vanaf 10:00 uur, de ingang is nu bij de boerderijwinkel op Leidsestraat 189.
 
We vragen u dit jaar om fietsen en auto’s bij de boerderijwinkel te parkeren (Leidsestraat 189), u kunt via het weilandpad naar de stal toe wandelen (3 min) waar de kalfjes en koeien te zien zijn. Voor wie het noodzakelijk is om dichterbij te parkeren kan van de parkeerplaats op Leidsestraat 185 gebruik maken.
 
Voor deze dag hebben we extra veel leuke aanbiedingen en acties in de boerderijwinkel. Op het plein voor de winkel staan stoere trekkers om mee op de foto te gaan een springkussen, er zijn traptrekkers en gratis limonade.
 
Omdat wij een grote toeloop verwachten adviseren wij u zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen!
 
De vrolijke bokkensprongen van de grote kudde Blaarkoppen is een echte belevenis om mee te maken, we heten u dan ook van harte welkom.
 
Check voordat u ‘s morgens deze kant op komt nog even onze website: www.elsbroekerwei.nl of de weidegang van koeien daadwerkelijk door gaat.
 
Tot de 20e
 
Fam. Zeestraten Elsbroekerwei