Recensies

Zelf ook een recensie achterlaten? u kunt onderaan deze pagina uw recensie schrijven.

12 reacties

 1. Heb al meerdere keren vlees thuis laten bezorgen via blaarkopwinkel.nl. Is allemaal voortreffelijk. Wij zijn erg dol op de ribeye en sukadelappen.

 2. Gasten verrast met longhaas op de BBQ. Een heerlijk stuk vlees! Dat tezamen met de worstjes en hamburgers was iedereen nieuwsgierig waar het vlees vandaan kwam ;-)

 3. Fijne winkel!
  Bij het organiseren van de fietstocht “fiets zoekt boer” kwam de Elsbroekerwei op ons pad. Een leuke winkel met geweldige producten. Inmiddels al meer dan 2 jaar krijgen we bijna wekelijks ons groentepakket van Kievit uit Katwijk via de Elsbroekerwei. Het leuke van de groentepakketten is dat je ongemerkt weer in contact komt met veel oude en vergeten groente en dat die vaak heel lekker zijn! Maar ook het vlees van de Blaarkopkoeien is erg goed. Al een paar keer gans gegeten van lokaal/regionaal geschoten gans, ook erg lekker. Al met al een hele fijne winkel.

 4. Per toeval deze leuke winkel ontdekt. Een mooi stuk blaarkoopvlees gehaald, een staartstuk/Picanha van 900 gram. Zojuist klaargemaakt op de BBQ en was echt heerlijk, erg mooi stuk vlees voor een schappelijke prijs!

 5. Wauw,
  Wat is het genieten om iemand met passie en kennis van heerlijk eerlijke producten te treffen. We hebben genoten van de Leidse boter, volle melk uit de fles, malse biefstukjes, en niet te vergeten de speculaas. Tot ziens!

 6. Al een paar keer de winkel bezocht.
  Ben erg enthousiast over de aangeboden producten: uitstekende kwaliteit en zeker geen hoge prijzen!

 7. Wij eten behalve kip, (bijna) alleen nog maar blaarkopkoevlees. Je proeft echt vlees, de smaak is heerlijk! Peper en zout is niet eens nodig en een sausje is echt overbodig.
  Tevens een heel klein, maar heel gezellig en gemoedelijk winkeltje. De verkoper is erg aardig en zeer behulpzaam. Ik vind Elsbroekerwei een aanwinst voor Hillegom!!

 8. Ik kan het Blaarkopvlees en de belegen geitenkaas zeker aanraden! De smaak en kwaliteit van het vlees is echt heel bijzonder, heb mij zelfs nog aan een Blaarkopstooflap (gestoofd in Corsendonk) gewaagd ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *